Wie is de eigenaar van Beauty and Care by Cherania

Mijn naam is Cherania Angelista . Ik ben 29 jaar oud, moeder en eigenaresse van dit salon. Ik ben gespecialiseerd in het maken van biologische & natuurlijke huidsproducten en gecertificeerd in het plaatsen van wimpers, powderbrows en het waxen van de huid.

 

Hoe is beauty and Care by Cherania ontstaan?

Beauty and care by Cherania is ontstaan als een klein bedrijf genaamd melaninglossbycher. Ik ben begonnen met het maken van verzorgende huidproducten. De start hiervan had / heeft met persoonlijke redentjes te maken. Zelf ben ik allergisch voor heel veel huidsproducten wat te vinden is in bijna elk winkel. Ik moest hierdoor altijd zelf producten maken waar geen chemische stoffen of andere dingen in zaten waar mijn huid op zou reageren . Met de tijd zag ik dat ik niet de enige persoon was die hier last van had, maar er meerdere rond liepen met hetzelfde probleem. Daar kwam ik op het idee om research te doen naar elk huidsprobleem en producten die misschien zouden kunnen helpen tegen het probleem.

 

Hoelang heeft het geduurd om alles uit te vinden?

Dit heeft mij 5 jaar lang geduurd. Ik ben begonnen met het maken van de lipscrub. Ik teste alle producten eerst op mezelf en op bekende voor ik het te koop plaatste (toen des tijd via instagram) Hier reageerde mensen heel positief op. De eerste 50 stuks waren binnen 1 week uitverkocht en kreeg de mooiste resultaten binnen. De eerste 100 binnen 2 weken. En zo maar door. Ik heb toen besloten om uit te breiden naar de lipbalm met precies hetzelfde verhaal als bij de lipscrub. Vanuit daar heb ik toen besloten om in te schrijven via KVK omdat het zo hard ging!. 1 jaar verder ben ik steeds meer en meer gaan uitbreiden.

 

Welke huidsproducten zijn er nu verkrijgbaar bij beauty and care by Cherania ?

Lipscrub, lipbalm, Bodyscrub, sheabutter , Facescrub, gezichtserum, lipmask en lipgloss. De huidsproducten zijn verkrijgbaar voor man en vrouw.

 

Ben je vanuit een salon gestart of eigen locatie?

Nee. Toen des tijd deed ik alles nog vanuit me salonnetje thuis!. Ik ben toen een website gaan openen waar alle producten verkrijgbaar waren. In de tussentijd bedacht ik me om mezelf te gaan specialiseren in het zetten van wimpers, powderbrows en het waxen de huid. Ook dit deed ik allemaal vanuit huis. Dit deed ik 2 jaar lang!. Op dat moment werd mijn naam alleen groter en heb ik gekozen om mijn eigen salon te starten genaamd Beauty and care by Cherania. Waar ik nu ook niet alleen behandelingen doe en producten verkoop. Maar ook cursussen geef.

 

Hoe ziet je toekomst eruit?

Als ik dat had geweten was ik nu al een miljonair geweest haha. Maar voor nu hoe alles loopt zeg ik, BRIGHT!. Ik geloof dat alles wat voor jou bestemd is naar je toekomt als je er hard voor werkt.

 

Wat kunnen we nog van je verwachten?

Veeell! Ik heb nog zoveel ideeën en er staat nog zoveel op de planning. Ik wil niet veel verklappen maar ik kan wel zeggen dat er nog veel op me te wachten staat.

 

Als er iets is wat je aan ander kan meegeven is dat?

Geloof in jezelf! Twijfel nooit aan jezelf. Als je iets eng vind om te doen is dat juist een teken om het te doen!.Als iets niet lukt geef het dan niet op!. Zoek iets wat wel gaat en werk eraan! Be the best version of yourself ! Celebrate the little Things. Because the little Things are the biggest Things that matters!

 

Xx Cherania (Owner of beauty and care by Cherania )